PITALI STE?

Češto postavljena pitanja

1Želim se prijaviti u školu pjevanja!
Da biste se prijavili kliknite "ISPUNI ONLINE PRIJAVNICU".
2Kako teče postupak prijave nakon ispunjenja prijavnice?
Nakon ispunjenja javit ćemo Vam se u što bržem roku. Na dogovoreni termin dolazite s pripremljenom pjesmom kako bismo Vas čuli i dodijelili prikladnom mentoru s kojim ćete raditi.
3Koje nastavne programe nudite?
Nudimo: satove pjevanja. ,snimanje u studiju ,višeglasno pjevanje ,scenski izraz. Pojedinosti o svakom spomenutom predmetu možete pročitati u sekciji Nastavni predmeti.
4Kada se odvija nastava pjevanja?
Satovi pjevanja se dogovaraju individualno sa mentorom. Termini se prilagođavaju obavezama svakog polaznika!
5Jeste li ograničeni što se tiče stilova?
Nismo. Vaš mentor će se prilagoditi vašem željenom stilu ili vam sugerirati koji vam najbolje leži s obzirom na boju, moć vašeg glasa te u skladu tome raditi sa vama.
6Može li se Škola pjevanja upisati tijekom cijele godine?
Upisi u Školu su u tijeku tokom cijele godine, tako da je naše programe moguće upisati u bilo koje vrijeme jer su satovi individualni i svaki polaznik pohađa nastavu na svom nivou i ritmu neovisno o ostalim polaznicima Škole.
7Tko su predavači/mentori kod vas?
Naši mentori su profesionalni glazbenici i pedagozi, od kojih svaki osobno ima bogato iskustvo, a zajedno čine tim koji će usmjeriti svakog pojedinca polaznika. Životopisi naših mentora dostupni su u glavom izborniku pod sekcijom O NAMA.
8Mogu li doći na ogledni sat?
Ogledni sat moguće je organizirati uz prethodnu najavu i dogovoru s voditeljem škole i mentora?
9Postoji li dobna granica što se tiče pohađanja škole?
Ne. Kod nas nema dobne granice. Imamo iskustva sa gotovo svim dobnim skupinama. Tako da je kod vas bitna samo želja za učenjem i osobnim napretkom :).
10Koliko traje Škola pjevanja?
Škola pjevanja se upisuje minimalno na 3 mjeseca (jer ispod tog perioda nema smisla započinjati učenje pjevanja), a polaznik može pohađati Školu koliko god osjeća da treba našu pomoć i podršku. Najduži period pohađanja pojedinog polaznika je 5 godina.
11Koliko košta Škola pjevanja?
Ovisno o programu Škola pjevanja košta od 250,00kn-1.400,00kn mjesečno. Cijene programa pogledajte pod tabom individualni, grupni programi.
12Može li se školarina plaćati obročno ili sve odjednom?
Školarina se može plaćati obročno, dolaskom na prvi sat u tekućem mjesecu ili plaćati putem žiro računa.
13 Imate li kakve popuste?
Kotizacija se može plaćati na mjesečnoj bazi, a ukoliko se odlučite na plaćanje 3 mjeseca odjednom dobijete popust 5%, za 6 mjeseci popust je 10%, a ako uplatite kotizaciju do kraja godine popust je 15%.
14Moram li imati glazbeno predznanje?
Glazbeno predznanje nije uvjet za upis. Sve ćete naučiti putem. Bitno je da ste muzikalni i spremni za rad.
15Održavate li javne nastupe?
Javni nastupi su naša uža specijalnost. Naši polaznici iskusili su nastupe na mnogim zagrebačkim pozornicama što im, osim samopouzdanja i rješavanja treme, donosi nezaboravno iskustvo i bolji uvid u glazbenu profesiju. U prvom polugodištu se pripremamo za Božićni koncert, a tokom drugog polugodišta organiziramo niz manjih i većih nastupa!
16Nudite li pripreme za akademiju?
Naravno, Samo nam se javite putem prijavnice, uz napomenu da se pripremate za akademiju.